דרכים להשיג עבודה בקנדה

דרכים להשיג עבודה בקנדה

דרכים להשיג עבודה בקנדה

דרכים להשיג עבודה בקנדה

ישנן הזדמנויות רבות בקנדה למי שמחפש עבודה. עם אוכלוסייה של למעלה מ-35 מיליון איש, למדינה יש הרבה מה להציע למחפשי עבודה. במאמר זה, נדון בכמה מהדרכים שבהן תוכל לקבל עבודה בקנדה ונספק טיפים כיצד להכין את עצמך בצורה הטובה ביותר לתהליך.

כדי לקבל עבודה בקנדה, תצטרכו תחילה להצטייד בדרכון ובוויזה בתוקף. כמו כן, יהיה עליך להיות מוכן להציג את הדרכון והוויזה שלך בעת הגשת מועמדות לעבודה.

מעסיקים קנדיים רבים דורשים שיהיה לך רישיון נהיגה תקף ו/או רישום נהיגה נקי.

מעסיקים קנדיים מסוימים דורשים גם שיש לך ניסיון בעבודה או כישורים בתחומים ספציפיים. בדוק עם המעסיק הפוטנציאלי שלך לפני הגשת מועמדות כדי לוודא שאתה כשיר לתפקיד שאתה מחפש.

אתה יכול לחפש משרות באינטרנט באמצעות מנועי חיפוש עבודה שונים. נסה לחפש תפקידים התואמים את הכישורים והניסיון שלך.

דרך נוספת למצוא מקומות עבודה היא לעבור על מדור המודעות המסווגות של עיתונים או פרסומים מקוונים. הקפד לחקור את החברה לפני הגשת הבקשה כדי שתדע באיזו סביבה ותרבות היא פועלת.

לבסוף, שקול להשתתף בירידי קריירה ובאירועי נטוורקינג שבהם תוכל ליצור קשרים עם מעסיקים פוטנציאליים.

טיפים למציאת עבודה בקנדה

יש הרבה דרכים למצוא עבודה בקנדה, וזה יכול להיות קשה לדעת מאיפה להתחיל. הנה כמה טיפים למציאת עבודה בקנדה:

– ראשית, בדוק את אתר המשרות של המחוז או הטריטוריה שלך. אתר זה יפרט את כל המשרות הזמינות באזור זה. אתה יכול גם לחפש לפי מילת מפתח או מיקום.

-הבא, היכנס לאינטרנט וחפש הצעות עבודה. יש הרבה אתרים שיש להם רשימות משרות, כולל Indeed, Jobscan ו-Workopolis. אתה יכול גם להשתמש בחיפוש Google כדי למצוא הצעות עבודה. הקפד לכלול מילות מפתח הקשורות לתפקיד אליו אתה רוצה להגיש מועמדות.

-לבסוף, להשתתף בירידי קריירה ולהיפגש עם מגייסים. תמיד כדאי להיפגש עם מגייסים ולקבל סקירה כללית על משרות שונות בקנדה לפני הגשת מועמדות.

טיפים לקורות חיים לקנדים

אם אתה מחפש עבודה בקנדה, יש כמה דברים שאתה צריך לעשות לפני הגשת מועמדות. ראשית, ודא שיש לך קורות חיים המותאמים לשוק העבודה הקנדי. שנית, הקפד להגיה את קורות החיים שלך ולוודא שהם נקיים מטעויות. שלישית, מחקר חברות שמגייסות עובדים בתחום העניין שלך ושולחות להן את קורות החיים שלך. לבסוף, התחבר עם אנשים שעובדים בשוק העבודה הקנדי ולמד על תהליך הגיוס.

טיפים למכתב כיסוי לקנדים

זקוק לעזרה בכתיבת מכתב מקדים נהדר? עיין בטיפים שלנו לקנדים! מכתבי כיסוי יכולים להיות מסובכים לכתיבה, אבל עם כמה עריכה ועיצוב פשוטים, הם באמת יכולים לזרוח. להלן הטיפים המובילים שלנו:

  1. ודא שהמכתב המקיף שלך הוא תמציתי. שמור אותו בעמוד אחד במידת האפשר, ושאף לשמור על גודל הגופן כך שיהיה קל לקריאה.
  2. השתמש בנימה תקיפה ומקצועית בעת כתיבת המכתב המקדים שלך. זה יראה שאתה רציני לגבי מציאת עבודה ולא רק מחפש גישה נוחה למעסיק.
  3. ודא שאתה כולל את ההשכלה והניסיון הרלוונטיים שלך במכתב המקדים שלך. זה יעזור למעסיק להבין מדוע אתה המועמד הטוב ביותר לתפקיד.
  4. הקפד להדגיש כל כישורים או ניסיון שגורמים לך לבלוט על פני מועמדים אחרים. זה יעזור להפוך אותך לבלתי נשכח יותר למעסיק וייתן לך יתרון על פני מועמדים אחרים.

טיפים לראיונות לקנדה

אם אתם מחפשים למצוא עבודה בקנדה, חשוב שיהיה לכם קורות חיים חזקים ומכתב מקדים. אתה יכול גם לנסות ליצור נטוורקינג עם אנשים שאתה מכיר או לשקול להשתתף בירידי קריירה. הנה כמה טיפים לראיון בקנדה:

– התלבשו בצורה מקצועית: וודאו שהבגדים והאביזרים שלכם נראים מקצועיים ומתאימים לחברה שאיתה אתם מתראיינים.

– היו מוכנים לשאלות על הכישורים והניסיון שלכם: מעסיקים קנדיים ירצו לדעת על הכישורים שלכם ומדוע אתם מעוניינים לעבוד אצלם.

– הפגינו עניין בחברה: התרגשו מההזדמנות לעבוד בחברה והראו שחקרתם אותה. שאל שאלות על המשימה, הערכים והיעדים של החברה.

ציפיות שכר בקנדה

ציפיות השכר בקנדה משתנות בהתאם לאזור ולתפקיד, אך בממוצע, המשכורות גבוהות יותר מאשר בארצות הברית. השכר השנתי החציוני לעובדים קנדים היה 60,430 דולר ב-2016, על פי נתוני סטטיסטיקה של קנדה. תעסוקה במגזר הציבורי היא בדרך כלל משתלמת יותר מאשר עבודה במגזר הפרטי. עם זאת, מעסיקים רבים בקנדה מוכנים להציע חבילות משכורות והטבות תחרותיות, לכן חשוב לחקור את השוק לפני מיקוד למשרה מסוימת.

אנשי מקצוע קנדיים מקבלים בדרך כלל ימי חופשה בתשלום, שיכולים לנוע בין שבועיים לארבעה חודשים. מעסיקים רבים מספקים גם תוכניות ביטוח בריאות המכסות תרופות מרשם וטיפול שיניים, כמו גם הטבות אחרות כגון חופשת לידה וחופשת שכול. בנוסף, חלק מהמחוזות בקנדה מציעים תוכניות אבטחת תעסוקה המציעות תשלומים חלקיים או מלאים אם עובד יפוטר ללא סיבה.

היתרונות של מגורים בקנדה

דרכים להשיג עבודה בקנדה

קנדה היא מקום נהדר לחיות בו, לעבוד ולגדל משפחה. הנה כמה מהיתרונות של חיים בקנדה:

-יש לך גישה לשירותי בריאות ברמה עולמית.
-איכות החיים גבוהה.
– יוקר המחיה נמוך.
-תוכלו למצוא עבודה בכל תחום שתרצו.
-מערכת החינוך זוכה לכבוד רב.

כיצד להגיש מועמדות לעבודה בקנדה

ישנן דרכים רבות להשיג עבודה בקנדה. אתה יכול לחפש באינטרנט, לבקר באתרי עבודה, או ללכת לירידי קריירה. אתה יכול גם להשתתף בירידי תעסוקה באזור שלך או ללכת לירידים בינלאומיים. ניתן גם לפנות ישירות למעסיקים, או באמצעות פרסומי דרושים מקוונים.

סוגי המשרות השונים הזמינים בקנדה

יש הרבה משרות זמינות בקנדה, וסוג העבודה שאתה רוצה יכול לקבוע את סוג העבודה שתצטרך לעשות כדי לקבל אותה. לא משנה מה הכישורים או הניסיון שלך, סביר להניח שיש עבודה שם בחוץ שמתאימה לך.

להלן רק חלק מסוגי המשרות הרבים הזמינים בקנדה:

– עוזר ניהולי

– פקח טיסה

– עובד טיפול בבעלי חיים

– מומחה לאמנויות ואומנות

– אודיולוג

– מומחה לבנקאות

– ספר

– קוסמטיקאית

– ביוכימאי

– אנליסט עסקי כימאי

– מהנדס אזרחי

– מתכנת מחשבים

– מנהל מסד נתונים

– כלבים/שומר חיות מחמד.

איך להתכונן לראיון עבודה בקנדה

ישנן דרכים רבות להתכונן לראיון עבודה בקנדה. הדבר החשוב ביותר הוא להיות מאורגנים ולהיות מודעים לתרבות החברה. כדאי גם לחקור את החברה ואת המוצרים או השירותים שלה. כדאי להתלבש בצורה מקצועית ולהיות מודעים לקוד הלבוש של החברה. לבסוף, עליך להיות מוכן לענות על שאלות לגבי כישוריך וניסיונך.

הדרך הטובה ביותר לרשת בקנדה

ישנן דרכים רבות להשיג עבודה בקנדה, אך הדרך הטובה ביותר לרשת היא דרך הקהילה שלך. צור קשרים עם אנשים שאתה מכיר ופנה לארגונים שיכולים להשתמש בכישורים שלך. ניתן גם להשתתף בירידי תעסוקה ובאירועי נטוורקינג. שמרו על קורות חיים מעודכנים והקפידו להתלבש בצורה מקצועית.

טיפים להצלחת עבודה בקנדה

דרכים להשיג עבודה בקנדה

יש הרבה חלקים נעים כדי להגיע לעבודה בקנדה, והתהליך יכול להיות מרתיע עבור עולים חדשים. להלן חמישה טיפים חיוניים שיעזרו לך להתחיל:

  1. חקרו את השוק – יש תחרות רבה על משרות בקנדה, לכן חשוב לעשות את המחקר ולגלות אילו חברות מגייסות. אתר האינטרנט של בנק הג'ובים של ממשלת קנדה הוא משאב נהדר לבירור על מקומות פתיחה נוכחיים באזור העניין שלך.
  2. רשת – רוב המשרות בקנדה דורשות אנשי קשר בתעשייה, אז וודאו שאתם נטויים עם אנשים שעוסקים בתחום שאתם מתעניינים בו. השתתף בירידי תעסוקה ובאירועי נטוורקינג, ופנה לאנשים שאתה פוגש שם.
  3. בנה קורות חיים – קורות חיים טובים יראו שאתה כשיר לתפקיד אליו אתה מגיש מועמדות. ודא שקורות החיים שלך מאורגנים היטב וכוללים את כל המידע הרלוונטי.
  4. היו דו לשוניים – משרות רבות בקנדה דורשות שליטה הן באנגלית והן בצרפתית, לכן חשוב לדעת לדבר בשטף את שתי השפות. אם עדיין אין לך ניסיון בדיבור בשתי השפות, השתתף בכמה שיעורים או התאמן באופן קבוע.

סיכום

אם אתה מחפש דרך להשיג עבודה בקנדה, יש הרבה אפשרויות זמינות. אתה יכול לחפש באינטרנט או דרך מדורי המודעות של עיתונים ומגזינים. אתה יכול גם להשתתף בירידי תעסוקה ובאירועי נטוורקינג. בכל מסלול שתבחר, הקפד להכין את עצמך היטב ולחקור את הדרישות הספציפיות לתפקיד שאתה רוצה למלא. לאחר שזיהיתם את תחום העבודה שמעניין אתכם ובעל כישורים מתאימים, הגיע הזמן להתחיל לנטוורקינג!

 

רוצים לעבוד בחו"ל ולא יודעים מאיפה להתחיל? השאירו פרטים כעת ונציג יצור עמכם קשר בהקדם
יהונתן פולק
נציג שירות ותמיכה