כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

מציאת עבודה בבריטניה עבור סטודנטים ישראלים יכולה להיות מרתיעה, אבל עם מעט הכנה וידע על ששת הטיפים במאמר זה, תוכל להתחיל בחיפוש שלך ולזכות במיקום המושלם עבור הכישורים שלך.

צור קורות חיים שמציגים את הכישורים שלך

שישה טיפים שאתם חייבים לדעת כדי למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים:
1. קראו בקפידה את קורות החיים שלכם וודאו שכל המידע מדויק.
2. התאימו את קורות החיים שלכם למשרה הספציפית אליה אתם פונים.
3. כלול את הרקע החינוכי שלך, ניסיון העבודה והתחביבים שלך בקורות החיים.
4. השקיעו זמן בפיתוח רשת קשרים טובה בבריטניה.
5. תרגל את כישורי הראיון שלך על ידי הכנת שאלות לשאלות נפוצות בראיון ותרגול תגובות.
6. אל תפחד לבקש עזרה בעת הכנה לראיון או חיפוש עבודה.

רשת עם אנשים בתעשייה שלך

  1. התחל ביצירת קשרים עם אנשים שאתה מכיר. זה יכול להיות באמצעות מדיה חברתית (LinkedIn, Facebook, Twitter), ארגונים מקצועיים (כגון לשכת המסחר הבריטית-ישראל או הפדרציה הציונית), או אפילו אירועים ספציפיים בתעשייה. חשוב לזכור שנטוורקינג הוא לא רק להכיר אנשים חדשים; זה גם על בניית מערכות יחסים ולמידה על הזדמנויות פוטנציאליות.
  2. אל תפחדו לבקש המלצות. לא רק שבקשת הפניות תיתן לך הזדמנות לבנות מערכות יחסים עם אנשים משפיעים בתעשייה שלך, היא גם יכולה לעזור לך לקבל גישה למשאבים והזדמנויות יקרות ערך.
  3. הישאר מעודכן. התעדכן בהתפתחויות בענף שלך על ידי קריאת פרסומים מסחריים, הרשמה לניוזלטרים מקוונים ומעקב אחר מובילי התעשייה במדיה החברתית. בדרך זו, תוכל לזהות מגמות והזדמנויות חדשות כשהן מתעוררות.
  4. נצל את היתרון של תוכניות הכשרה ופיתוח. מעסיקים רבים מציעים תכניות הכשרה ופיתוח המיועדות במיוחד לסטודנטים ישראלים המעוניינים לעסוק בקריירה בתחומם. השתתפות בתוכניות אלה יכולה לא רק לעזור לך לשפר את מערך הכישורים שלך, אלא גם לעזור לך להכיר אנשים חדשים ולקבל תובנות חשובות לגבי מגזר התעשייה שבו אתה מעוניין.

הציעו את עצמכם כיועץ לחברות

לישראלים המתגוררים בבריטניה יש מספר אפשרויות למציאת עבודה, כולל התייעצות עם חברות או פתיחת עסק משלהם. ייעוץ מציע לישראלים הזדמנות ייחודית לקבל את הכישורים והניסיון שלהם מבוקש על ידי חברות מקומיות, תוך השגת תובנות חשובות לגבי התרבות העסקית הבריטית.

עסקים בבריטניה תמיד מחפשים אנשים מוכשרים עם נקודות מבט חדשות, כך שהצעת ייעוץ יכולה להיות דרך מצוינת להתחיל בשוק העבודה. להלן שישה טיפים שיעזרו לך למצוא עבודה כיועץ בבריטניה:

  1. חקור את התעשייה שלך ופנה לחברות ספציפיות.

לא כל העסקים נוצרים שווים, ומגזרים מסוימים אטרקטיביים יותר מאחרים ליועצים פוטנציאליים. על ידי ביצוע מחקר מבעוד מועד, תוכל למקד לחברות ספציפיות שיתאימו היטב לכישוריך ולניסיון שלך.

  1. רשת היא המפתח.

נטוורקינג הוא אחד הכישורים החשובים ביותר שיכול להיות לכל יועץ, וזה חשוב במיוחד בשוק העבודה בבריטניה. על ידי מפגש עם אנשים באירועים ובקבוצות נטוורקינג, אתה יכול לא רק למצוא הזדמנויות חדשות אלא גם לבנות קשרים עם מעסיקים פוטנציאליים.

  1. הפוך את עצמך לגלוי ברשתות החברתיות.

עסקים רבים משתמשים כיום בפלטפורמות מדיה חברתית כדי ליצור קשר עם לקוחות ועובדים פוטנציאליים.

השתמש ב-Indeed כדי למצוא משרות ומעסיקים

כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

אם אתה סטודנט ישראלי שמחפש עבודה בבריטניה, הנה טיפים שיעזרו לך להתחיל:

  1. השתמש ב-Indeed כדי לחפש משרות ומעסיקים ברחבי בריטניה. אכן יש מנוע חיפוש מעולה המאפשר לך לצמצם את החיפוש לפי מיקום, גודל חברה ועוד.
  2. הירשם ל-Indeed וצור פרופיל מקצועי המציג את הכישורים והניסיון שלך. זה יקל על המעסיקים למצוא אותך וייתן לך יתרון על פני מועמדים אחרים.
  3. העלו את קורות החיים או קורות החיים שלכם ל-Indeed וודאו שכל המידע מעודכן ומדויק. הקפד לכלול פרטי קשר, פרטי השכלה וכל מידע רלוונטי אחר שיכול לעזור למעסיק פוטנציאלי להבין את הכישורים שלך.
  4. הצטרף לקבוצות נטוורקינג רלוונטיות ולפורומים הקשורים לתחום העניין שלך. זה יכול לעזור לך לפגוש אנשים שעובדים באותה תעשייה כמוך ויכול לספק לך הזדמנויות לרשת.
  5. להשתתף בירידי תעסוקה ולהיפגש עם מעסיקים פוטנציאליים באופן אישי. זוהי דרך מצוינת להראות את הכישורים והאישיות שלך, תוך כדי מדידת העניין במועמדות שלך.

הגשת מועמדות למשרות דרך פורטלי דרושים

  1. התחל בהרשמה לפורטלי דרושים כגון Indeed, Jobster או Hirepurpose. פלטפורמות אלו מציעות מגוון תכונות לחיפוש עבודה ומקלות על מציאת משרות המותאמות לתחומי העניין הספציפיים שלך.
  2. נסו למצוא מודעות דרושים התואמות את הכישורים והניסיון שלכם. אם יש לך ניסיון קודם בעבודה בבריטניה, חפש משרות התואמות את התעשייה או גודל החברה שלך. אם אתם מחפשים אתגר חדש, חפשו משרות עם רעיונות ייחודיים או חדשניים.
  3. צור קורות חיים שמדגישים את הכישורים והניסיון שלך הרלוונטיים לתפקיד אליו אתה מגיש מועמדות. הקפד לכלול פרטי קשר, פרטי חינוך וכל מידע רלוונטי אחר.
  4. העלה את קורות החיים וחומרי הגשת הבקשה לפורטלים של דרושים והמתן למשוב. מעסיקים רבים משתמשים בפלטפורמות הללו כדי לסנן מועמדים לפני שהם פונים אליהם ישירות.
  5. רשת עם אנשי מקצוע בבריטניה שיכולים לעזור לך להשיג עבודה. השתתף בירידי קריירה, מפגשים וקהילות מקוונות הקשורות לתחום הלימוד או המקצוע שלך.
  6. הישאר חיובי ומתמיד בעת חיפוש עבודה בבריטניה. סביר להניח שתקבל מכתבי דחייה רבים לפני שתמצא את ההתאמה הנכונה, אז אל תתייאש!

כתוב מכתבי כיסוי ממוקדים המדגישים את הכישורים והניסיון שלך

כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

לסטודנטים ישראלים המחפשים עבודה בבריטניה יש אפשרויות רבות, אך יכול להיות קשה לדעת מאיפה להתחיל. להלן שישה טיפים שיעזרו לך להתחיל:

  1. נסה את מרכז העבודה. זוהי סוכנות ממשלתית המספקת מידע וייעוץ למציאת עבודה. אתה יכול גם להירשם אליהם כדי לקבל התראות על עבודה וחדשות אחרות הקשורות לתעסוקה.
  2. בדוק את Indeed.com. אתר זה הוא משאב נהדר למציאת משרות פנויות, כמו גם מחקר על משכורות והטבות. ניתן גם לסנן לפי עיר או תעשייה.
  3. הירשם להתראות משרות מחברות שאתה מעוניין לעבוד בהן. התראות אלו יכולות לעדכן אותך בתפקידים חדשים התואמים את כישוריך ותחומי העניין שלך.
  4. רשת עם אנשים שאתה מכיר בענף שאתה מעוניין לעבוד בו. קבל את עצותיהם כיצד ליצור קשרים ולמצוא לידים לעבודה.
  5. השתתף בירידי קריירה ובמפגשים המאורגנים על ידי ארגונים כמו הנציבות הבריטית לתקשורת ויחסים (BICOM). אירועים אלה מציעים הזדמנות ליצור קשר עם מעסיקים פנים אל פנים וללמוד על הזדמנויות עבודה נוכחיות בבריטניה.

מעקב עם מעסיקים פוטנציאליים

אם יש לך הצעת עבודה ממעסיק בבריטניה ואתה לומד כעת בישראל, הנה שישה טיפים שיהפכו את המעבר לחלק יותר:

  1. ערכו רשימה של הכישורים והניסיון שלכם. חשוב להדגיש את הכישורים והניסיון הרלוונטיים ביותר שלך כדי שתוכל להתבלט על פני מועמדים אחרים.
  2. צור קורות חיים או קורות חיים שמציגים את הכישורים והניסיון שלך בפורמט קל לקריאה. השתמש בביטויי מפתח שיהיו נושאי דיון מרכזיים בראיון, כגון "מנהיגות", "עבודה עם צוותים" או "פתרון בעיות".
  3. לטש את כישורי התקשורת שלך בעל פה על ידי לקיחת קורסי שפה או תרגול עם מורה. זה יעזור לך לזרוח במהלך ראיונות ולהפגין את השטף שלך באנגלית (FCE).
  4. הכירו את תרבות החברה לפני הגעתכם לבריטניה. בקש ממשפחה, חברים או משאבים מקוונים טיפים לגבי מה לצפות ממקום העבודה. היו מוכנים לשעות ארוכות, אחריות ותחרות עזה על משרות.
  5. הקפד להביא איתך את הדרכון, הויזה, התמלילים וכל מסמך נדרש אחר בעת הגעתך לבריטניה.

כיצד אוכל לשפר את הסיכויים שלי לקבל עבודה בבריטניה?

כיצד למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים שישה טיפים שאתה חייב לדעת

שישה טיפים שיעזרו לכם למצוא עבודה בבריטניה לסטודנטים ישראלים:

  1. התחילו ברשת שלכם: שאלו את החברים, המשפחה והמכרים הישראלים שלכם אם הם יודעים על פתחים בתחום שלהם. אם אתה יכול, צור קשר עם חברות ישירות דרך אתרי האינטרנט או דפי המדיה החברתית שלהן.
    2. השתמש במשאבים מקוונים: יש המון משאבים מקוונים טובים שיעזרו לך לחפש משרות בבריטניה, כולל Jobcentre Plus, אתר The Guardian Jobs ו-Indeed.com. כמו כן, ניתן להירשם לקבלת התראות עבודה מארגונים כמו המועצה הבריטית או ההתאחדות הישראלית.
    3. הצטרפו לרשתות מקצועיות: אם אינכם בטוחים היכן להתחיל לחפש עבודה, שקול להצטרף לרשת מקצועית כמו לשכות המסחר הבריטיות או מכון היצוא הישראלי. ארגונים אלה יכולים לספק לך הזדמנויות נטוורקינג חשובות ולעזור לך לפתח קשרים בתוך התעשייה.
    4. השתתף בירידי תעסוקה: ירידי עבודה הם דרך מצוינת לפגוש מעסיקים פנים אל פנים וללמוד עוד על תפקידים ספציפיים שמעניינים אותך. היו מוכנים לענות על שאלות לגבי הכישורים והניסיון שלכם, והקפידו להתלבש בצורה מקצועית – ירידים רבים דורשים מהמועמדים להתלבש בלבוש עסקי.

איך משיגים עבודה כסטודנט בינלאומי בבריטניה?

שישה טיפים למציאת עבודה כסטודנט בינלאומי בבריטניה:

  1. חקור את האפשרויות שלך. יש הרבה משרות והזדמנויות זמינות לסטודנטים בינלאומיים, אבל זה יכול להיות קשה למצוא מידע עליהם. חשוב לעשות מחקר ולברר מה קיים בתחום הלימוד שלך ובאזור שבו אתה רוצה לגור.
  2. רשת. אל תתביישו לפנות לאנשי מקצוע ולאנשים שאתם מכירים לעזרה. נטוורקינג היא אחת הדרכים הטובות ביותר למצוא עבודה, אז התחל לבנות מערכות יחסים עכשיו ותהיה בדרך להבטיח עבודה.
  3. להשתתף בירידי תעסוקה. ירידי תעסוקה הם הזדמנות מצוינת לפגוש מעסיקים רבים במקום אחד וללמוד יותר על הצרכים שלהם. נטוורקינג בירידי עבודה היא גם דרך מצוינת להתחיל בתהליך חיפוש העבודה.
  4. שלח את קורות החיים שלך באינטרנט. עם כל כך הרבה הזדמנויות עבודה זמינות באינטרנט, קל להגיש את קורות החיים שלך באינטרנט. ודא שקורות החיים שלך כוללים את כל המידע שמעסיקים צריכים, כגון ניסיון ותעודות השכלה.

 

רוצים לעבוד בחו"ל ולא יודעים מאיפה להתחיל? השאירו פרטים כעת ונציג יצור עמכם קשר בהקדם
יהונתן פולק
נציג שירות ותמיכה